Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Μακάρι να υπήρχε άλλη λύση για την ευημερία του λαού

Καμμένος: Μακάρι να υπήρχε  άλλη λύση για την ευημερία του λαού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δραχμή, Μνημόνιο, Πάνος Καμμένος,

«Γι’ εμάς το νόμισμα δεν είναι ταμπού. Αν υπήρχε λύση οι ΑΝΕΛ θα την στήριζαν», τόνισε ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή η οποία συνοδεύτηκε από έντονες αντιδράσεις και προσωπικές κόντρες.

Η συμφωνία επετεύχθη μετά την σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, δήλωσε

«Υπάρχει σε κανέναν αμφιβολία ότι εξαντλήθηκαν όλες οι δυνατότητες που υπήρχαν; αναρωτήθηκε. Φτάσαμε στο σημείο να απευθυνθούμε σε ανατολή και δύση», είπε.

Σημείωσε ακόμη ότι το θέμα της Ευρώπης δεν είναι ταμπού για τον ίδιο. «Μακάρι να υπήρχε άλλη λύση που να φέρει ευημερία στον ελληνικό λαό, ακόμη και με άλλο νόμισμα. Αλλά τέτοια λύση δεν υπήρχε» είπε.

«Αυτή η συμφωνία διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και όχι το αγγλικό… Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής και την αλλαγή της τροπολογίας που αφορά το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι η στρατιωτική ηγεσία ζήτησε να παραμένουν και να μην αποστρατεύονται τα στελέχη που δεν περνούν στη Σχολή Πολέμου και έως τώρα αποστρατεύονταν σε ηλικία μικρότερη των 58 ετών.

Ακόμη ανακοίνωσε την εκμετάλλευση των 34 δισ. της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. «Απέδιδαν 1,1 εκατ. το χρόνο και ήδη υπολογίζουμε ότι θα αποδίδουν το 5% της αντικειμενικής αξίας της περιουσίας το χρόνο και μάλιστα χωρίς να πουλήσουμε την περιουσία», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι «έτσι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε σπίτια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

Σχετικά άρθρα