Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φίλης: “Λες χυδαιότητες” – Ζωή: “Μου έχεις πει ότι θα με τελειώσεις”

Φίλης: “Λες χυδαιότητες” – Ζωή: “Μου έχεις πει ότι θα με τελειώσεις”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μνημόνιο, Νίκος Φίλης, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ,

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Φίλης είχαν μία ακόμα σφοδρή αντιπαράθεση που εκτυλίχθηκε στη συνεδρίαση των επιτροπών στη Βουλή, για τη συμφωνία.

Με «φασίστες» παρομοίασε η Ζωή Κωνταντοπούλου όλους όσοι θεωρεί πως είναι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση στις οποία έχει περιέλθει η χώρα σήμερα, προκαλώντας την οργή πολλών βουλευτών στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ενώ η κυρία Κωνσταντοπούλου πήρε το λόγο να μιλήσει, στοχοποίησε τους κ.κ. Βρούτση, Χατζηδάκη, Γεωργιάδη, Κεγκέρογλου, λέγοντας πως «δεν μπορούν αυτοί, που είναι συνδυασμένοι με τη μαύρες σελίδες που βάφτηκαν στο Κοινοβούλιο, που ψήφισαν τόσα μνημόνια, να εμφανίζονται δικαιωμένοι και να μας κουνούν τώρα το δάχτυλο».

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας φανερά εκνευρισμένη «την προδοσία στα ιδεώδη του ΣΥΡΙΖΑ» κατηγόρησε τους εν λόγω βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ότι είναι εκπρόσωποι του φασισμού, του ναζισμού και του ρατσισμού.

«Κύριε Μάρδα δικαιώνετε όλους αυτούς που παρουσιάζουν ως μόνη λύση την ακροδεξιά και τον φασισμό» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσοι βγαίνουν στα κεραμίδια και λένε ότι ότι είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ από τους άλλους δεν είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ από τους άλλους, απάντησε αιχμηρά ο κ. Νίκος Φίλης και έκανε λόγο για χυδαιότητες που εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής.

«Με είχατε ταυτίσει με τη Χρυσή Αυγή», είχε πει νωρίτερα η πρόεδρος της Βουλής,«μου έχετε πει ότι θα με τελειώσετε» δήλωσε απευθυνόμενη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι σύντροφοι, αν μπορώ να τους πω έτσι, έχουν δώσει μάχες για την αντισυνταγματικότητα», είπε η πρόεδρος νωρίτερα.

«Δεν ξέρω ποιος σας συμβούλεψε για αυτά που διαβάστηκαν, δεν γίνονται να έρθουν περικοπές συντάξεων με τροπολογία, ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πάρει τέτοια θέση».

Απαντώντας προσωπικά στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ είπε: Σας ενόχλησε η αναφορά κύριε Φίλη για τον φασισμό, που τόσο καιρό η στοχοποίηση που δέχομαι κ. Φίλη με τη σύμπραξή σας δεν είναι αυτοματοποίηση. Με είχατε ταυτίσει με τη Χρυσή Αυγή – Μου έχετε πει ότι θα με τελειώσετε”.

Έντονες ήταν οι αντισδράσεις από όλους τους βουλευτές, με πρώτο τον Κωστή Χατζηδάκη που απάντησε πως δεν μπορεί η πρόεδρος της Βουλής να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και φασισμό και ναζισμό.

Σχετικά άρθρα