Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναγνωστοπούλου: Να επιστρέψουν άμεσα οι καταθέσεις στις τράπεζες

Αναγνωστοπούλου: Να επιστρέψουν άμεσα οι καταθέσεις στις τράπεζες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζωή Κωνσταντοπούλου, Καταθέσεις, Σία Αναγνωστοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζες,

Την ανάγκη να επιστρέψουν άμεσα οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, αρμόδια για Ευρωπαϊκά Θέματα, Σία Αναγνωστοπούλου, χαρακτηρίζοντας το πατριωτικό ζήτημα.

«Όλα αυτά τα χρήματα που έχουν φύγει πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στη χώρα. Πρέπει να στηρίξουν αυτοί που έχουν, αυτούς που δεν έχουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Mega».

Τούτων δοθέντων, η κα Αναγνωστοπούλου, ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και κυρίως από τη ΝΔ, η οποία, όπως είπε, «απευθύνεται και σε έναν άλλο κόσμο που δεν απευθυνόμαστε εμείς», να καλέσει την αστική τάξη να κάνει τώρα το καθήκον της.

Αναφερόμενη στη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το άνοιγμα της Βουλής και την ψηφοφορία επί της συμφωνίας, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι η πρόεδρος της Βουλής δεν έλαβε υπόψη της τις έκτακτες συνθήκες που διανύουμε και προσέθεσε:

«Όταν έχουμε Eurogroup αύριο και κρίνονται πάρα πολλά πράγματα για τη χώρα, όταν έχουμε μια αντίδραση από την καγκελαρία, εκεί νομίζω ότι τους νόμους πρέπει μερικές φορές να τους ερμηνεύουμε σύμφωνα με την πραγματικότητα και όχι να προσαρμόζουμε την πραγματικότητα στους νόμους».

Ερωτηθείσα για την αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή, η κ. Αναγνωστοπούλου εκτίμησε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα πέσει κάτω από τους 120 βουλευτές. «Το απεύχομαι. Δεν ξέρω όμως, απόψε θα κριθεί», είπε.

Σχετικά άρθρα