Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Συντεταγμένα» θα εμφανιστεί η ΝΔ στη ψηφοφορία για την συμφωνία

«Συντεταγμένα» θα εμφανιστεί η ΝΔ στη ψηφοφορία για την συμφωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα,

«Συντεταγμένα» θα εμφανιστεί η ΝΔ στη ψηφοφορία για την επικύρωση της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος που εξέδωσε ύστερα από μια μαραθώνια συνεδρίαση 7 ωρών.

«Όλοι οι βουλευτές αποφάσισαν ότι η ΝΔ, ως η παράταξη της ευθύνης και της συνέπειας, στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική και πορεία της χώρας»

Ενώ συμπληρώνεται στην ανακοίνωση,«Όπως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εμφανιστεί συντεταγμένα στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές».

Επίσης αναφέρει ότι έγινε μια διεξοδική και γόνιμη συζήτηση για τη συμφωνία που έρχεται απόψε στη Βουλή, κατά την οποία οι βουλευτές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και «ακούστηκαν όλες οι απόψεις για το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου».

«Κοινό συμπέρασμα όλων είναι ότι η ΝΔ δεν υιοθετεί τα πολύ επώδυνα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση, και δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να βελτιώσει και να θεραπεύσει τις αδικίες σε μια σειρά κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα για τους αγρότες», επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα