Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους 20 βουλευτές οι υποψήφιοι αντάρτες της ΝΔ

Στους 20 βουλευτές οι υποψήφιοι αντάρτες της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Κοντός, Άννα Ασημακοπούλου, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Μάριος Σαλμάς, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία,

Το προβληματισμό τους, κυρίως για τα θέματα των αγροτών, εκφράζουν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι βουλευτές της ΝΔ από την περιφέρεια, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που είναι σε εξέλιξη από τις 09:00 το πρωί και οι αντάρτες φαίνεται ότι αγγίζουν τους 20.

Υπέρ της αποχής από την ψηφοφορία τάχθηκαν τρεις βουλευτές, ο Μάριος Σαλμάς, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεσμευόμενοι πάντως ότι θα συνταχθούν με την πλειοψηφία.

Υπέρ της αποχής τοποθετήθηκε και ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα της συμφωνίας.

Επίσης τρεις βουλευτές, ο Αλέξανδρος Κοντός, ο Θανάσης Δαβάκης και ο Στέφανος Γκίκας, πρότειναν και τη λύση της ψήφου κατά συνείδησης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά και άλλοι βουλευτές τόνισαν ότι σήμερα η ΝΔ ψηφίζει για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη, με τη σημείωση ότι το αγροτικό δεν είναι μέσα στα προς ψήφιση μέτρα.

Μάλιστα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τόνισε ότι θα διαγράψει όποιον δεν ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος.

Σχετικά άρθρα