Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα “κόκκινα” στη Βουλή! Η Ζωή κατηγόρησε Τσακαλώτο και κυβέρνηση ότι τη στοχοποιούν

Στα “κόκκινα” στη Βουλή! Η Ζωή κατηγόρησε Τσακαλώτο και κυβέρνηση ότι τη στοχοποιούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Βουλή των Ελλήνων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ,

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το μεσημέρι της Πέμπτης στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, ζήτησε τον λόγο «επί προσωπικού και επί διαδικαστικού» για να επιτεθεί σφόδρα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και όχι μόνο.

«Κύριε υπουργέ, την Τρίτη το πρωί, όταν βγήκατε από το Hilton, μετά τις συζητήσεις με τους δανειστές, με στοχοποιήσατε για το πώς πρέπει να λειτουργεί η Βουλή. Και μάλιστα λέγοντας “Ζωής θέλοντος”. “Ζωής θελούσης” θέλατε να πείτε, κύριε υπουργέ», ανέφερε ειρωνικά και σε πολύ έντονο ύφος η κ. Κωνσταντοπούλου.

Πως τολμάτε να με στοχοποιείτε;

«Πως τολμάτε να στοχοποιείτε προέδρους επιτροπών, την Πρόεδρο της Βουλής, πως τολμάτε να τους αποδίδετε δόλο όταν προσπαθούν να τηρήσουν την διαδικασία;», είπε οργισμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον υπουργό Οικονομικών.

Για να συνεχίσει ακόμα πιο αιχμηρά: «Εσείς και η κυβέρνησή σας με στοχοποιείτε. Με ποιο δικαίωμα στοχοποιείτε με εκφράσεις και υπαινιγμούς όποιον προσπαθεί απεγνωσμένα να τηρήσει την κοινοβουλευτική λειτουργία; Ακούστηκαν αδιανόητες εκφράσεις και υπαινιγμοί από την πλευρά σας, κύριε υπουργέ».

Μάλιστα πρόσθεσε: «Πώς τολμάτε να το κάνετε αυτό; Ολοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις παραλείψεις μας, αλλά και από το ήθος μας. Δεν μπορείτε να προσποιείστε ότι δεν βλέπετε την αδυσώπητη επίθεση που γίνεται εις βάρος μου»…

Επίθεση και στον Αλέκο Φλαμπουράρη

Από τα πυρά της Προέδρου της Βουλής δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης κατηγορώντας τον ότι υιοθετεί το πρωτοσέλιδο της KONTRA NEWS λέγοντας ότι κι εκείνος ακολούθησε τον ίδιο δρόμο λέγοντας ότι «Ο Φρόιντ με τον Μαρξ θα έπρεπε ενδεχομένως να είχαν πιο στενή συνεργασία»

«Δεν με εκφράζει η εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ»

Είπε ακόμα ότι δεν την εκφράζει η εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κάλεσε να είναι πιο προσεκτικός και να μην παραβιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας εκ μέρους όλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωτοσέλιδο του Κουρή που έχει προκαλέσει άσχημη εντύπωση σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Ο Κουρής νομίζει ότι ακόμα ζει στο 80 και μπορεί να πείθει με τις βρομιές του:

kontra

Σχετικά άρθρα