Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φλαμπουράρης “παρέπεμψε” τη Ζωή στον Φρόιντ και προανήγγειλε εκλογές

Ο Φλαμπουράρης “παρέπεμψε” τη Ζωή στον Φρόιντ και προανήγγειλε εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Βουλή των Ελλήνων, Εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ,

“Ο Φρόιντ έπρεπε να έχει στενότερη συνεργασία με τον Μαρξ για την ανθρώπινη υπόσταση. Η κ. Κωνσταντοπούλου πρέπει να λειτουργεί με προσοχή και να ανταποκρίνεται σε μια Βουλή των 300. Θέλω μια ουσιαστική λειτουργία του Κοινοβουλίου” ήταν ο σχολιασμός του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη για την στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ δεν έκρυψε την ενόχλησή του την συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής και τόνισε ότι “δημοκρατικές ευαισθησίες δεν έχει μόνο η κ. Κωνσταντοπούλου”.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη πρόταση μομφής εναντίον της είπε πως “δεν τη βλέπω θετικά. Είναι πολύ άσχημα να πέσει μια πρόεδρος από πρόταση μομφής. Θεωρώ ότι θα αναλογιστεί και η ίδια τις ευθύνες της”.

Παράλληλα, ο κ. Φλαμπουράρης ουσιαστικά προανήγγειλε προσφυγή στις κάλπες αν επαναληφθεί το σκηνικό με αρκετούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν τη συμφωνία.

“Αν δεν πάμε για εκλογές, σημαίνει ότι πήραμε 162”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμη πως αν χαθεί ο αριθμός των 120 βουλευτών, “δε μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση” και πρόσθεσε πως “με σύντομες διαδικασίες θα λύσουμε αυτή την αναντιστοιχία”.

Πρόσθεσε πάντως ότι ο πρωθυπουργός δε θα προσδώσει χαρακτηριστικά ψήφου εμπιστοσύνης στη σημερινή ψηφοφορία.

Σχετικά άρθρα