Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: «Η Κωνσταντοπούλου έχει τον δικό της τρόπο, ο οποίος κρίνεται»

Γεροβασίλη: «Η Κωνσταντοπούλου έχει τον δικό της τρόπο, ο οποίος κρίνεται»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μνημόνιο, Όλγα Γεροβασίλη, ΣΥΡΙΖΑ,

Τα όσα διαδραματίστηκαν στη διάσκεψη των Προέδρων και τις αντιδράσεις που προκάλεσε για άλλη μία φορά η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολίασε σε δηλώσεις της στο Mega, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη αναφερόμενη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει τον δικό της τρόπο, ο οποίος κρίνεται. Είναι μια διαφορά στο πώς αντιλαμβάνεται κανείς το επείγον και την αναγκαιότητα. Προφανώς δημιουργούνται προβλήματα δυσλειτουργίας στο άμεσο επιτακτικό και επείγον».

Ερωτηθείσα τι θα συμβεί αν καταψηφιστεί το μνημόνιο από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «δεν θα συμβεί κάτι διαφορετικό από ό,τι τις προηγούμενες φορές που συνέβησαν αυτά».

Όσον αφορά τις τρικλοποδίες για τις οποίες έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε πως ο πρωθυπουργός αναφερόταν στο εξωτερικό και όχι στο εσωτερικό.

Παράλληλα είπε πως τα εσωκομματικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι υπαρκτά, «κανείς δεν τα αρνείται, αλλά θα λυθούν συλλογικά με τις δημοκρατικές διαδικασίες».

Σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «εξαρτάται από το τι θα συμβεί Οκτώβριο-Νοέμβριο και τη συζήτηση για το χρέος» και ότι η προσφυγή στις κάλπες θα γίνει «όποτε μπορούμε χωρίς να χάσουμε τον κύριο στόχο».

Σχετικά άρθρα