Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόταση μομφής κατά της Ζωής ζητάει ο Θεοδωράκης

Πρόταση μομφής κατά της Ζωής ζητάει ο Θεοδωράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ελληνική Κυβέρνηση, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής, Πρόταση Μομφής, Σταύρος Θεοδωράκης,

Πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου ζήτησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ζητώντας να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής ότι παραβιάζει την ουσία του Συντάγματος και πως προσπαθεί να υποκαταστήσει την κυβέρνηση.

«Δεν ασκεί τα καθήκοντά της. Στις τελευταίες ψηφοφορίες αρνήθηκε να προεδρεύσει», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι οι βουλευτές του αποφάσισαν ομόφωνα ότι το Σεπτέμβριο πρέπει η ολομέλεια να κρίνει αν θα έχει Πρόεδρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου ή όχι.

Αναφερόμενος στη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι στην ψηφοφορία για τη συμφωνία, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι οι βουλευτές επαναβεβαίωσαν την παλιότερη απόφασή τους ότι η χώρα πρέπει να κρατηθεί στην Ευρώπη. «Προέχει η ευρωπαϊκή πορεία, δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά ψηφίζουμε τη συμφωνία που φέρνει ο κ. Τσίπρας και θα μας κρατήσει στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσο για το αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις το απέκλεισε, σημειώνοντας με νόημα ότι το Ποτάμι «δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Θα κινηθούμε όλοι σαν γροθιά».

Σχετικά άρθρα