Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντίξον: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται – Τα μέτρα είναι το ίδιο σκληρά με τα προηγούμενα

Ντίξον: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται – Τα μέτρα είναι το ίδιο σκληρά με τα προηγούμενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λιτότητα, Μνημόνιο, Οικονομική Ύφεση, ΣΥΡΙΖΑ, Χιούγκο Ντίξον,

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος  Χούγκο Ντίξον κατηγορώντας τον ότι ψεύδεται για τα μέτρα καθώς είναι το ίδιο σκληρά με τα προηγούμενα.

Ο Ντίξον με αναρτήσεις στο twitter ουσιαστικά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ψεύδεται αναφορικά με τις συνέπειες που θα έχει η νέα συμφωνία στη ζωή των Ελλήνων.

«Οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι η καινούργια συμφωνία προβλέπει λιγότερη λιτότητα από αυτή της προηγούμενης κυβέρνησης είναι ανοησίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Πράγματι οι δημοσιονομικοί στόχοι που πρέπει να πετύχει η Ελλάδα είναι τώρα χαμηλότεροι. Αλλά αυτό είναι καθαρή απόρροια του γεγονότος ότι η οικονομία βρίσκεται τώρα σε βαθιά ύφεση».

Αναφορικά δε με τα μέτρα που περιλαμβάνει η νέα συμφωνία, ο αρθρογράφος επισημαίνει: «Τα μέτρα που θα κληθεί να πάρει η Ελλάδα θα είναι το ίδιο σκληρά με τα προηγούμενα. Οι μόνες διαφορές θα είναι οι εξής: Μεγαλύτερη ανεργία, μεγαλύτερο χρέος, μεγαλύτερη φτώχεια».

Τέλος, ο γνωστός αρθρογράφος ανέφερε σε τέταρτη ανάρτηση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, οι πιθανότητες για Grexit διαμορφώνονται σε 0-5% αυτή χρονιά και σε 10-15% μέχρι το τέλος του 2016.

Σχετικά άρθρα