Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Λοβέρδος θα… σώσει την κυβέρνηση για το γάλα

O Λοβέρδος θα… σώσει την κυβέρνηση για το γάλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Βλάχος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μιχάλης Κασσής,

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι αυτός που προσφέρει σανίδα σωτηρίας στη κυβέρνηση που κινδυνεύει να χύσει την καρδάρα με το γάλα.

Οι αντάρτες για το συγκεκριμένο θέμα αυξάνονται διαρκώς και το αριθμητικό πρόβλημα στην κυβέρνηση θα λύσει η “Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα”.

Το θέμα για τη διάρκεια του φρέσκους γάλακτος έντεκα ημερών θα περιλαμβάνεται ως άρθρο στο νομοσχέδιο με όλα τα μέτρα που συμφώνησαν κυβέρνηση και τρόικα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους βουλευτές να καταψηφίσουν.

Έτσι μετά τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο, την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν το γάλα εξέφρασαν από το ΠΑΣΟΚ, οι κ.κ. Θανάσης Μωραΐτης και Μιχάλης Κασσής, αλλά και από τη ΝΔ Ο Γιώργος Βλάχος.

Έτσι η οριακή πλειοψηφία των 153 βουλευτών της κυβέρνησης πέφτει στους 149…

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπόρευση Λοβέρδου με την «Ελιά» θα δώσει δύο ακόμη βουλευτές στην κυβερνητική πλειοψηφία. Τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Αηδόνη.

Έτσι ακόμη και αν τα λόγια των τριών που λένε ότι διαφωνούν, γίνουν πράξη μέσα στη Βουλή, τότε τα μέτρα θα περάσουν με 151 ψήφους.

Ο κ. Χαρακόπουλος αν τελικά καταψηφίσει, θα αποχωρήσει και από την κυβερνητική θέση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ πό την πλευρά της Ν.Δ. ενστάσεις διατυπώνει, και ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, αλλά εκτιμάται ότι θα ψηφίσει κανονικά τη συμφωνία για το γάλα.

Αίσθηση προκάλεσε ο Παπανδρεϊκός βουλευτής κ. Μωραΐτης, ο οποίος κάνει λόγο για «εικονική διαπραγμάτευση» και τονίζει ότι «ειδικά για το θέμα του γάλακτος το αποτέλεσμα ήταν προαποφασισμένο».

Σχετικά άρθρα