Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προανήγγειλε εκλογές η κυβερνητική εκπρόσωπος

Προανήγγειλε εκλογές η κυβερνητική εκπρόσωπος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Όλγα Γεροβασίλη, ΣΥΡΙΖΑ,

Προανήγγειλε εκλογές, εμμέσως πλην σαφώς η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη , δηλώνοντας ότι ναι μεν η κυβέρνηση δεν τις σχεδιάζει, αλλά οι καταστάσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να τις αποφύγει.

“Δεν σχεδιάζουμε εκλογές, αλλά δεν μπορούμε να πάμε και πολύ μακριά ως έχει, υποστήριξε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, η εκλογική αναμέτρηση δεν βρίσκεται στις προθέσεις της κυβέρνησης. Όμως, συνέχισε, η πιθανότητα πρόωρης κάλπης βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς η αποδυνάμωση της κυβέρνησης, η οποία δεν θα μπορεί από μόνη της να ψηφίζει και να περνά νόμους στο ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι προφανώς ένα ζήτημα που βάζει τη σκέψη των εκλογών».

«Και σήμερα η συμφωνία θα στηριχτεί και θα ψηφιστεί και από κόμματα της αντιπολίτευσης. Αυτό μπορεί και να ξανασυμβεί. Αλλά προφανώς, δεν είναι ένας τρόπος ο οποίος μας πάει πάρα πολύ μακριά εύκολα» πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη.

Όσον αφορά τα σενάρια διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι «η λέξη διάσπαση, έχει μια φόρτιση, φέρνει τραυματικές εικόνες στην Αριστερά και δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν».

Σχετικά άρθρα