Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατούλης: Να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε σε εθνικό νόμισμα

Στρατούλης: Να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε σε εθνικό νόμισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Δημήτρης Στρατούλης, Ευρωζώνη, ΣΥΡΙΖΑ,

Την έξοδο της χώρας από το ευρώ υπέδειξε ως λύση για να μην υπάρχουν μνημόνια ο Δημήτρης Στρατούλης.

Το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας μιλώντας την Πέμπτη σε εκδήλωση της ιστοσελίδας iskra.gr , στο Βόλο, αναφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια στην κυβέρνηση που μέχρι πρότινος ήταν υπουργός.

Αναφερόμενος στη συμφωνία στη σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης που επικύρωσε η ελληνική Βουλή, ο Στρατούλς είπε ότι «Είναι τραγικό ότι αυτό συνέβη δύο μόλις εβδομάδες μετά το περήφανο ΟΧΙ του λαού και της νεολαίας στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, που στην ουσία το μετέτρεψε σε ταπεινωτικό ΝΑΙ».

Ο Δημήτρης Στρατούλης για μια ακόμη φορά υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προβεί στην καταστροφική συμφωνία καθώς αποφάσισε ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ.

«Πολλοί από εμάς δεν έχουμε κουραστεί να λέμε ότι υπάρχει ζωή για τη χώρα μας και εκτός Ευρωζώνης, όπως υπήρχε πριν απ’ αυτή μπορεί να υπάρχει και μετά απ’ αυτή. Με μια συντεταγμένη πορεία, καλά προετοιμασμένη στα πλαίσια ενός συνολικού εναλλακτικού σχεδίου, που θα έχει όχι ως αυτοσκοπό αλλά ως αναγκαίο εργαλείο για την προώθηση και εφαρμογή του ακόμα και την σύγκρουση με την ευρωζώνη και την έκδοση εθνικού νομίσματος», τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Σχετικά άρθρα