Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης βγήκε παραπονούμενος: Λέει ότι του κάνουν “πόλεμο”

Ο Λαφαζάνης βγήκε παραπονούμενος: Λέει ότι του κάνουν “πόλεμο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Δραχμή, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Παραπονούμενος βγήκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, δηλαδή όχι ο ίδιος αλλά οι συνεργάτες του, αφού η μετενσάρκωση του Λένιν δεν κάνει ποτέ δηλώσεις, τις κάνουν άλλοι για αυτόν.

Και γιατί βγήκε παραπονούμενος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης; Εξαιτίας του πρωτοσέλιδου του «Βήματος της Κυριακής» που γράφει ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης «Ηθελε το Grexit του Σόιμπλε».

Συγκεκριμένα, “κύκλοι συνεργατών” του Παναγιώτη Λαφαζάνη κάνουν λόγο για ένα κλιμακούμενο πόλεμο, που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, ενάντια σε όσους αντιστέκονται στην επιβολή ενός νέου, τρίτου μνημονίου.

Η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη (και όχι των συνεργάτων του, αρκετά με αυτό το αστείο) αναφέρει:

«Ο προβοκατόρικος πρωτοσέλιδος τίτλος του Κυριακάτικου Βήματος, ο οποίος αποδίδεται σε ανώνυμες κυβερνητικές πηγές, είναι ενταγμένος στον κλιμακούμενο πόλεμο, που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, ενάντια σε όσους αντιστέκονται στην επιβολή ενός νέου, τρίτου μνημονίου λιτότητας και κοινωνικής λεηλασίας στη χώρα, το οποίο κινδυνεύει να δώσει τη χαριστική βολή στον τόπο. Αυτή, όμως, η φτηνή προβοκατόρικη παραπληροφόρηση δεν δείχνει μόνο παντελή έλλειψη επιχειρημάτων αλλά κυρίως τον πανικό και τα αδιέξοδα των εμπνευστών της».

Δηλαδή τι περίμενε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από Το ΒΗΜΑ; Χειροκρότημα; Ας μας πει, λοιπόν, ποιο είναι το εναλλακτικό του σχέδιο για να “βουλώσει” Το ΒΗΜΑ.

Αναμένουμε το σχέδιο, αναλυτικά, αλλιώς ό,τι και να του γράφουν και λίγα είναι…

Σχετικά άρθρα