Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Η Αριστερή Πλατφόρμα είναι μειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ

Γεροβασίλη: Η Αριστερή Πλατφόρμα είναι μειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όλγα Γεροβασίλη, ΣΥΡΙΖΑ,

Υποβάθμισε την δύναμη της Αριστερής Πλατφόρμας στον ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και στην κυβέρνηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του real fm, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι η Αριστερή Πλατφόρμα έχει κάνει την επιλογή της, που είναι η ρήξη και αυτό φάνηκε και στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε, χθες.

«Αυτό που φάνηκε και χθες πραγματικά είναι ότι έχει γίνει μια επιλογή ρήξης από πλευράς της μειοψηφίας της κοινοβουλευτικής ομάδας και μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ και με αυτή την συγκέντρωση και με την ρητορική. Αυτός δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η μειοψηφική άποψη. Θα γίνουν συλλογικές διαδικασίες και θα ζυμωθούν οι απόψεις γιατί τα βιαστικά δεν είναι και πάντα τα καλύτερα».

«Η μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έχει επιλέξει μία τακτική, μία άποψη της ρήξης. Αυτό φαίνεται μέχρι σήμερα. Δεν μιλάω για πρόσωπα. Μιλάω για δύο σημαντικά στρατηγικές επιλογές. Είναι το εντός και εκτός Ε.Ε. Το σημαντικό δίλημμα εάν η Αριστερά πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση και να ανοίξει και μία συζήτηση για το ποια Ευρώπη παλεύουμε» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σχετικά άρθρα