Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπέρ των πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο Δημήτρης Βίτσας

Υπέρ των πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο Δημήτρης Βίτσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, Εκλογές, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Δημήτρης Βίτσας δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του οι πρόωρες εκλογές πρέπει να γίνουν μετά την υπογραφή της συμφωνίας. Ο υφυπουργός Άμυνας, ανέφερε:

“Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο”, απορρίπτοντας το σενάριο συγκρότησης ενός κυβερνητικού σχήματος ειδικού σκοπού.

Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι «η διαφορετικότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει την ενότητα».

«Καλύτερα να χρεοκοπήσει μια πολιτική ρητορική παρά μια κοινωνία», συμπλήρωσε με νόημα ο πρώην γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στο τι θα πρέπει να γίνει μετά τις εκλογές, ο κ. Βίτσας είπε πως βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με συγκεκριμένη στοχοθεσία σε πολλούς τομείς και συντονισμένες δράσεις ώστε να επιτευχθεί σταδιακά μια συνολική αναμόρφωση του παραγωγικού μοντέλου.

«Αυτό σημαίνει αναδιάταξη και του ιδιωτικού τομέα, που είναι πλήρως συνδεδεμένος με το Δημόσιο», συμπλήρωσε.

Για τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, είπε: “Δεν θέλω να το σχολιάσω”, προσθέτοντας πως “άλλα είναι τα καυτά θέματα”.

Σχετικά με τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων ο κ. Βίτσας τόνισε πως “είναι σημαντικό να κλείσει η συμφωνία μέχρι τις 20 Αυγούστου”, αναφέροντας ότι “από τη δική μας πλευρά είμαστε έτοιμοι για τη συμφωνία”.

Ωστόσο, ο αναπληρωτής υπουργός υπογράμμισε πως σε περίπτωση εκλογών θα υπάρξει συμφωνία και μετά τις εκλογές.

Σχετικά άρθρα