Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης διαψεύδει τους Financial Times – Διαψεύδει και τον Πρωθυπουργό;

Ο Λαφαζάνης διαψεύδει τους Financial Times – Διαψεύδει και τον Πρωθυπουργό;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Financial Times, Grexit, Αλέξης Τσίπρας, Δραχμή, Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ) Νομισματοκοπείο, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Διαψεύδουν συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη δημοσίευμα των Financial Times για το «σχέδιο Λαφαζάνη και Αριστερής Πλατφόρμας περί δραχμής».

Τόνισαν χαρακτηριστικά ότι «σπανίως ψεύδη, φαντασιώσεις, κινδυνολογία, σεναριολογία και παρωχημένος αντικομμουνισμός συνυπάρχουν σε ένα και μόνο δημοσίευμα. Αν υπήρχε βραβείο μυθοπλασίας και παραπλάνησης θα άξιζε η συμμετοχή του».

Εμείς έχουμε μια εύλογη απορία. Γιατί συνεχώς σε τέτοια non paper διαψεύδουν “συνεργάτες” του Παναγιώτη Λαφαζάνη; Ο ίδιος δεν μπορεί να διαψεύσει;

Ακόμα, ρωτάμε, οι συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη διαψεύδουν και το non paper του Μαξίμου, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε:

“Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι το Σχέδιο Σόιμπλε, η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ή το να δίνουμε στους συνταξιούχους χαρτάκια «iou»αντί για συντάξεις, ας βγουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό”.

Την “αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ” τη φαντάστηκε ο Πρωθυπουργός κύριοι της Πλατφόρμας;

Αναμένουμε απάντηση από τους “συνεργάτες” του Παναγιώτη Λαφαζάνη…

Σχετικά άρθρα