Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλο το παρασκήνιο – Γύρισαν την πλάτη στη Ζωή πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Όλο το παρασκήνιο  – Γύρισαν την πλάτη στη Ζωή πολιτειακή και πολιτική ηγεσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πάνος Καμμένος, Προκόπης Παυλόπουλος, Φώφη Γεννηματά,

Γύρισαν την πλάτη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου και δεν παρέστησαν στον εορτασμό που διοργάνωσε η Πρόεδρος της Βουλής για τον εορτασμό των 41 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το θέμα συζητήθηκε και στο γεύμα που παρέθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και επί της ουσίας υπήρξε μια άτυπη συμφωνία για αποχή από την γιορτή που είχε προγραμματίσει η Πρόεδρος της Βουλής.

Βέβαια όπως ήδη έχει αποκαλύψει το tribune.gr, o πρωθυπουργός είχε απαντήσει αρνητικά στην κ. Κωνσταντοπούλου για την παρουσία του στον εορτασμό.

Ωστόσο και όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί που συμμετείχαν στο γεύμα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Σταύρος θεοδωράκης, ο Πάνος Καμμένος και η Φώφη Γεννηματά, δεν παρέστησαν στην εκδήλωση, παρά το γεγονός ότι είχαν προσκληθεί.

Στο γεύμα του Προέδρου της Δημοκρατίας συζητήθηκε το πρόβλημα που ακούει στο όνομα Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι άκρως δυσαρεστημένοι με την συμπεριφορά της.

Μάλιστα έπεσε εκ νέου στο τραπέζι και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής, την οποία , όμως, απέρριψε ο πρωθυπουργός , τουλάχιστον, άμεσα.

Σχετικά άρθρα