Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι θέλει να διαμηνύσει ο Παυλόπουλος στους πολιτικούς αρχηγούς

Τι θέλει να διαμηνύσει ο Παυλόπουλος στους πολιτικούς αρχηγούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,

Σε εξέλιξη βρίσκεται η άτυπη σύσκεψη μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, σε γεύμα που τους παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας..

Όπως ανέφεραν στο tribune.gr, καλά πληροφορημένες πηγές από την Προεδρία, στόχος του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι να καταστήσει σαφές κυρίως στον πρωθυπουργό , αλλά και στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, ότι η χώρα δεν πρέπει να μπει σε νέα εκλογική περιπέτεια, κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που βρίσκεται σήμερα η ελληνική οικονομία και η κοινωνία.

Η προτροπή άλλωστε του Προέδρου της Δημοκρατίας λίγο πριν αρχίσει το γεύμα ήταν ξεκάθαρη.
«Όποιες διαφωνίες και διαφορές και να υπάρχουν μεταξύ μας, έχουμε υποχρέωση να συνεννοηθούμε. Η σημερινή συνάντηση γίνεται και για να αποτίσουμε φόρο τιμής στην Δημοκρατία αλλά και να συνεννοηθούμε».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να συνεχιστεί από κοινού η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους εταίρους και πιστωτές, χωρίς την εθνική περιπέτεια μιας πρόωρης εκλογικής αναμέτρησης.

Ο κ. Παυλόπουλος είναι ανήσυχος για όσα διαρρέονται από το κυβερνών κόμμα περί προσφυγής στις κάλπες και μάλιστα λίαν συντόμως, εξ αιτίας των μεγάλων απωλειών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες ψηφοφορίες της συμφωνίας στην Βουλή.

Στο γεύμα που παραθέτει στους πολιτικούς αρχηγούς, θα επιχειρήσει να τους περάσει το μήνυμα ότι θα πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους για να περνούν από την Βουλή τα αναγκαία νομοθετήματα, έστω και αν η κυβερνώσα παράταξη στην ουσία έχει χάσει μεγάλο αριθμό βουλευτών της.

Σχετικά άρθρα