Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παυλόπουλος σε πολιτικούς αρχηγούς: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων

Παυλόπουλος σε πολιτικούς αρχηγούς: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Πάνος Καμμένος, Προκόπης Παυλόπουλος, Σταύρος Θεοδωράκης, Φώφη Γεννηματά,

“Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων παρά τις όποιες διαφορές σας και αυτό σας το αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός”, είπε προς τους πολιτικούς αρχηγούς ο Προκόπης Παυλόπουλος πριν παρακαθήσουν στο γεύμα που τους παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Γενικότερα, η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και φιλική στο Προεδρικό Μέγαρα, μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.
Πρώτος προσήλθε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης που αντικαθιστά τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα που είναι σε περιοδεία.

Δεύτερος προσήλθε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μειμαράκης μόλις “αναβαθμισμένος” από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του και ακολούθως ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Τέταρτος σε σειρά προσήλθε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επόμενη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Τελευταίος στις 2.15 ακριβώς προσήλθε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ένα λεπτό αργότερα μπήκε στην αίθουσα που γίνεται το γεύμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σχετικά άρθρα