Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεύμα πολιτικών αρχηγών με μενού τις πολιτικές – οικονομικές εξελίξεις

Γεύμα πολιτικών αρχηγών με μενού τις πολιτικές – οικονομικές εξελίξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημήτρης Κουτσούμπας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Θανάσης Παφίλης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, ΠΑΣΟΚ, Πολιτικοί Αρχηγοί, Προεδρικό Μέγαρο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Σταύρος Θεοδωράκης, ΣΥΡΙΖΑ, Φώφη Γεννηματά,

Με αφορμή τη 41η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα παραθέσει την Παρασκευή στις 14:00 γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο, προς τιμήν των Πολιτικών Αρχηγών.

Το γεύμα είναι ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας καθώς γίνεται στον απόηχο των ραγδαίων πολιτικών και οικονομικώ εξελίξεων.

Στο γεύμα θα παρακαθήσουν: o Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά.

Σχετικά άρθρα