Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης προς Τσίπρα: Πάψτε την Κωνσταντοπούλου από Πρόεδρο της Βουλής

Θεοδωράκης προς Τσίπρα: Πάψτε την Κωνσταντοπούλου από Πρόεδρο της Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής, Σταύρος Θεοδωράκης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Να περιοριστεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου στα βουλευτικά της καθήκοντα και να πάψει να είναι Πρόεδρος της Βουλής, ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το δεύτερο «πακέτο» προαπαιτούμενων.

«Ως πότε θα ανέχεστε την Πρόεδρο της Βουλής» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού στον Πρωθυπουργό.

«Πρέπει να δώσετε μία απάντηση» πρόσθεσε και χαρακτήρισε «προσβλητική τη συμπεριφορά της». «Πρέπει να περιοριστεί στα βουλευτικά της καθήκοντα» υπογράμμισε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε από την κυβέρνηση «να πάψουν να βαφτίζουν την τεμπελιά και την ανικανότητα αντιμνημονιακό αγώνα».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να αλλάξουν στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά “θέλει πολύ δουλειά, θέλει θέληση και σχέδιο».

Μάλιστα, ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από την κυβέρνηση «να πάψουν να βαφτίζουν την τεμπελιά και την ανικανότητα αντιμνημονιακό αγώνα» και συμπλήρωσε ότι την χώρα δεν θα τη σώσουν τα μνημόνια αλλά οι μεγάλες αλλαγές.

«Δεν νοείται βουλευτής να έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης και χαρακτήρισε «ντροπιαστικό το πώς αντέδρασε η υπουργός όταν έμαθε ότι η οικογένειά της έβγαλε 200.000 ευρώ», προκαλώντας την αντίδραση της Νάντιας Βαλαβάνη.

«Το ψέμα δεν γεννά ελπίδα» υπογράμμισε και τόνισε ότι η κοινωνία αγκομαχά και κάποιοι υπουργοί προσλαμβάνουν φίλους και στελέχη.

Όπως ανέφερε, ο κίνδυνος χρεοκοπίας και Grexit είναι στα πάνω συρτάρια, με τους δανειστές να περιμένουν τα λάθη μας.

«Είμαστε μαζί σας στη μάχη για να σπάσουμε το τρίγωνο της διαπλοκής» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σχετικά άρθρα