Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας κατά ΣΥΡΙΖΑ και καπιταλιστών της δραχμής

Κουτσούμπας κατά ΣΥΡΙΖΑ και καπιταλιστών της δραχμής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Δημήτρης Κουτσούμπας, Δραχμή, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Μνημόνιο,

Επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ και στους διαφωνούντες που υποστηρίζουν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, από το βήμα της Βουλής .

Ο κ. Κουτσούμπας, στην ομιλία του το δεύτερο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «την επιστροφή στην καπιταλιστική Ελλάδα της δραχμής θα την πληρώσει πάλι η λαϊκή τάξη».

Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι «στο πρόσωπό σας αρχίζει να αντανακλάται η σαπίλα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, αυτή που αντανακλούσε ως τώρα στους προηγούμενους».

Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση υποστήριξε ότι «το βολικό παραμύθι του Αριστερού νέου Πρωθυπουργού, που, αφού διαπραγματεύθηκε σκληρά, έπεσε θύμα του γερμανικού καπιταλισμού, θα αναγκαστεί να εφαρμόσει ένα νέο μνημόνιο, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης».

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση για «αλισβερίσι» με τα ΜΜΕ για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών και για μυστικές συναντήσεις προκειμένου να μην πληρώσουν τα χρέη τους. «Σηκώνετε υποκριτικά την σημαία της διαφθοράς. Δεν προβλέπετε κανένα μέτρο γι’ αυτούς που πρωταγωνίστησαν στην φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό», υποστήριξε.

Σχετικά άρθρα