Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανούσης κατά Βαλαβάνη: Που βρήκε τα βαλιτσάκια να πάρω κι εγώ ένα

Πανούσης κατά Βαλαβάνη: Που βρήκε τα βαλιτσάκια να πάρω κι εγώ ένα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Πανούσης, Εκλογές, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Νάντια Βαλαβάνη, ΣΥΡΙΖΑ, Υποκλοπές,

Σφοδρή κριτική στη Νάντια Βαλαβάνη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούσης για τα σενάρια περι παρακολουθήσεων που κατήγγειλε η ίδια.

Σε δήλωσή του στον ΒΗΜΑ FM ο κ. Πανούσης είπε «μια υπουργός να λέει ότι χιλιάδες βαλιτσάκια την παρακολουθούν; Κι ας πούμε ότι γινόταν έτσι, βγαίνεις και το λες, ότι χιλιάδες βαλιτσάκια παρακολουθούν τους Έλληνες πολίτες, πολιτικούς σε οποιαδήποτε δραστηριότητά τους; Αν έχουμε μια τέτοια σοβαρή καταγγελία ενός υπουργού, πρώτα πάει στα όργανα. Είναι δυνατόν ξαφνικά να πετάει μια πατάτα; Πού τα βρήκε αυτά τα βαλιτσάκια, να πάω να αγοράσω κι εγώ ένα».

Ο ίδιος μάλιστα το σχολίασε σαν «κακή διαχείριση ενός συμβάντος» ξεκαθαρίζοντας πως η ΕΥΠ είναι υπηρεσία που προστατεύει τη χώρα από ξένους και όχι από Έλληνες.

Αναφερόμενος στην κ. Βαλαβάνη είπε πως το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσε να πει θα ήταν «δεν έχω κάνει τίποτα αλλά επειδή το έκανε η μητέρα μου και θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, αναλαμβάνω την ευθύνη και θέτω την παραίτησή μου». «Θα το χειροκροτούσε όλος ο κόσμος. Αντ’ αυτού, εμφανίστηκε μια γενική συνωμοσιολογία».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι τώρα δεν είναι πια πρωθυπουργός, αλλά ηγέτης. «Πρωθυπουργός γίνεσαι με την ψήφιση του λαού, ηγέτης γίνεσαι με δύσκολες αποφάσεις», είπε.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο εκλογών, απάντησε λακωνικά: «Δεν γλιτώνονται».

Σχετικά άρθρα