Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μακελειό στη Βουλή – Άγριος καυγάς μεταξύ Άδωνι – Φωτίου (βίντεο)

Μακελειό στη Βουλή – Άγριος καυγάς μεταξύ Άδωνι – Φωτίου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Θεανώ Φωτίου, Λονδίνο, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Πολ Τόμσεν, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Εργασίας,

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή όπου συνεδριάζουν από κοινού οι τέσσερις επιτροπές για το δεύτερο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα ώστε να προχωρήσει η συμφωνία.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου πήρε το λόγο και ανέφερε για τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν μπορεί να μιλάει για μνημόνια ο «άνθρωπος που έλεγε ότι δεν θα του πάρει τη δόξα ο Τόμσεν και θα κάνει αυτός τις απολύσεις».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το 61% του δημοψηφίσματος ήταν να μην επιστρέψουν οι κυβερνήσαντες. Και οι άνθρωποι που μας συναντούν στο δρόμο μας λένε «προσπαθείστε να μην πέσετε. Πιστεύει κανείς ότι εμείς που αγωνισθήκαμε 5 χρόνια, μεταλλαχθήκαμε μέσα σε 10 μέρες. Νομίζουν ότι πήγαμε στα όνειρά τους. Δεν ήρθαμε στα όνειρα τα δικά σας. Τα όνειρα τα δικά σας έγιναν εφιάλτες του ελληνικού λαού. Δεν θα συνεχίσουμε έτσι».

Τότε ο κ. Γεωργιάδης πήρε τον λόγο και ζήτησε από την κ. Φωτίου να φέρει πίσω τα λεφτά της από το Λονδίνο: «Φέρτε τα λεφτά σας από το Λονδίνο. Φέρατε το χειρότερο μνημόνιο και έχετε μούτρα και μιλάτε» και μάλιστα πρόσθεσε «προσέξτε μη δεν ψηφίσουμε και πάτε σπίτια σας».

Η αναφορα του κ. Γεωργι’αδης ενόχλησαν την κ. Φωτίου η οποία με τη σειρά της έκανε λόγο για λάσπη και πρόσθεσε «Εγώ εργαζόμουν στην Αγγλία, είχα χρήματα από το 1991. Τα λεφτά αυτά είναι 80-100.000 λίρες Αγγλίας και έφερα 50.000 λίρες Αγγλίας στην Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα