Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οικονόμου: Φτάσαμε να λέμε μπράβο στην κυβέρνηση – οπερέτα του Τσίπρα

Οικονόμου: Φτάσαμε να λέμε μπράβο στην κυβέρνηση – οπερέτα του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Οικονόμου, Νέα Δημοκρατία,

Σκληρή επίθεση και μάλιστα προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, λίγες ώρες πριν την ψήφιση στη Βουλή του δεύτερου πακέτου με τα προαπαιτούμενα.

“Ο Φώτης Κουβέλης θα πρέπει ιστορικά να αποτυπώσει γιατί έφυγε από την κυβέρνηση το 2013 και βέβαια ο ισχυρισμός της ΕΡΤ, για εμένα, δεν έχει καμία σοβαρότητα. Πρέπει να εξηγήσουν κάποιοι γιατί δεν βγάλαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τέλος του 2014 και οδηγηθήκαμε σε αυτά τα έκτροπα. Να πέσει μια κυβέρνηση, να υπάρξει μια άλλη κυβέρνηση εθνολαϊκιστική ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να οδηγηθούμε μέσα σε έξι μήνες στο κλείσιμο των τραπεζών και στη διάλυση της χώρας…”, δήλωσε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε:

“Mαθαίνουμε έκπληκτοι ότι πήγαινε η πολιτική ηγεσία της χώρας και διαπραγματευόταν με τους Ρώσους, τους Πέρσες, τους Ινδούς, δεν ξέρω και εγώ πού άλλου πήγε και τί άλλο έκανε, θα τα μάθουμε, δεν ξέρω αν θα τα μάθουμε, στην πλάτη μας και χωρίς να έχει καμία τέτοια νομιμοποίηση, έπαιζε την χώρα στα ζάρια.

Και όταν το λέγαμε εμείς σαν σχήμα λόγου, μας έλεγαν είστε υπερβολικοί, κινδυνολογείτε κλπ. και φτάσαμε στο σημείο να λέμε μπράβο και ζήτω και να ψηφίζουμε όλοι μαζί στην Βουλή για να κρατάμε την κυβέρνηση – οπερέτα του Τσίπρα στη ζωή, για να μείνουμε στην Ευρώπη.

Μεγάλη επιτυχία της χώρας, αν μετά από πέντε χρόνια μνημονιακών πολιτικών όλο το ζήτημά μας είναι να μείνουμε στο ευρώ. Και αυτό γιατί μας κάνουν τη χάρη οι άλλοι, όχι γιατί το πετυχαίνουμε, όχι γιατί φεύγουμε από τα μνημόνια και μπαίνουμε σε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης. Και τσάκισε τους αγρότες και τσάκισε και τους συνταξιούχους. Τί να τα πώ όλα αυτά, Αριστερή πολιτική να τα πω;”.

Σχετικά άρθρα