Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Δεν θα διεκδικήσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Μεϊμαράκης: Δεν θα διεκδικήσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία,

Δεν θα διεκδικήσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού,δήλωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί για το πότε θα αρχίσουν οι εσωκομματικές διεργασίες στο κόμμα του για την ανάδειξη νέου προέρδου.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ο κ. Μεϊμαράκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου θα ξεκινήσουν όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και επιλυθούν τα εθνικά προβλήματα,ενώ ως προς την πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι “θέλουμε να ακολουθήσουμε τον κεντρώο χώρο χωρίς ακρότητες”.

Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε , ακόμη ότι η εφαρμογή των μνημονίων είναι μία αναγκαία πολιτική, αλλά και αναφερόμενος στη νέα συμφωνία, κατέστησε σαφές ότι τα νέα μέτρα είναι υφεσιακά, καθώς οι πολιτικές που επιβάλλονται δεν οδηγούν στην ανάπτυξη.

Ωστόσο, διευκρίνισε, πρόκειται για αναγκαίες πολιτικές, οι οποίες κρίνονται από τους Ευρωπαίους ως απαραίτητες προκειμένου να διατηρηθεί η χώρα στην Ευρωζώνη.

«Τα υφεσιακά μέτρα τα χρεώνουμε στον κ. Τσίπρα, γιατί θα μπορούσε να κλείσει τη συμφωνία νωρίτερα» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Δεν μας άρεσε η συμπεριφορά των Ευρωπαίων στον Τσίπρα» υπερθεμάτισε εν συνεχεία, αποκαλύπτοντας ότι ήταν αλληλέγγυος στον Πρωθυπουργό.

Όσον αφορά τη διακυβέρνηση της Ν.Δ., ο κ. Μεϊμαράκης παραδέχθηκε ότι «και εμείς κάναμε λάθη», καταγγέλλοντας παράλληλα, ότι «πιέσαμε να κλείσουμε τη συμφωνία, αλλά η τρόικα δεν ήθελε».

Όσον αφορά την Κύπρο, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι σήμερα είναι ημέρα τιμής και μνήμης, συμπληρώνοντας ότι υποκλινόμαστε στον αγώνα των Κύπριων αδερφών. «Θέλουμε μία λύση στα πλαίσια των διεθνών οργανισμών» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα