Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παντελής Καψής “πάλευε” ανάμεσα στο Ποτάμι και την ΕΛΙΑ και κατέληξε… ΕΛΙΑ!

Ο Παντελής Καψής “πάλευε” ανάμεσα στο Ποτάμι και την ΕΛΙΑ και κατέληξε… ΕΛΙΑ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελιά, Ευάγγελος Βενιζέλος, Παντελής Καψής, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Τελικά ο Παντελής Καψής διάλεξε… ΕΛΙΑ.

Όπως αποκάλυψε σε διαδικτυακή συνέντευξη στο κρατικό Αθηανϊκό Πρακτορείο ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα δημόσιας τηλεόρασης ήταν σε συζητήσεις με Το Ποτάμι αρκετούς μήνες πριν καν δημιουργηθεί αλλά τελικά κατέληξε στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την ΕΛΙΑ.

Με τη μεγάλη πλειονότητα των στελεχών ή των ανθρώπων που στηρίζουνε το Ποτάμι, βρισκόμασταν σε συζητήσεις μερικούς μήνες πριν. Είναι μία ακόμη πρόταση στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Αυτή τη στιγμή εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αποφύγουμε έναν ενδοκεντροαριστερό εμφύλιο και ν’ αφήσουμε ανοικτή τη δυνατότητα συνεργασίας μετά τις εκλογές. Γιατί η Κεντροαριστερά είναι κάτι το οποίο είναι ένας στόχος μακροπρόθεσμος. Και πρέπει να τον πετύχουμε για τη Δημοκρατία και την πολιτική σταθερότητα της χώρας, χρειαζόμαστε ένα ισχυρό πολιτικό κόμμα στο Κέντρο της πολιτικής μας ζωής. Κι αυτό μόνον η Κεντροαριστερά μπορεί να το κάνει» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Παντελής Καψής.

Και συμπλήρωσε: «Κοιτάχτε, δεν φτιάχνω εγώ το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς. Μου έχει γίνει πρόταση όμως, κι έχω απαντήσει θετικά. Έχω δηλώσει πολύ καιρό πριν ότι θα παραιτηθώ από τη θέση του υφυπουργού για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση όταν ξεκινήσει η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Θα παραιτηθώ για δύο λόγους: Πρώτον γιατί μια ανεξάρτητη τηλεόραση δεν χρειάζεται έναν ειδικό υφυπουργό για να την εποπτεύει και δεύτερον γιατί στην πραγματικότητα δεν έχω τι να κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω ήδη ολοκληρώσει κατά κάποιον τρόπο την εργασία μου, έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την συγκρότηση της ΝΕΡΙΤ. Αν θέλετε, αυτή τη στιγμή βοηθώ στην επίλυση κάποιων γραφειοκρατικού τύπου προβλημάτων, αλλά στην πραγματικότητα τη δουλειά την κάνουν πλέον το Διοικητικό και το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ. ‘Αρα δεν έχει νόημα η παραμονή μου εδώ και αυτό είναι άσχετο με την υποψηφιότητά μου».

Σχετικά άρθρα