Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τους έκανε “μάγκες” ο Τσίπρας και τον… πουλάνε – Βαρουφάκης, Ζωή, Λαφαζάνης

Τους έκανε “μάγκες” ο Τσίπρας και τον… πουλάνε – Βαρουφάκης, Ζωή, Λαφαζάνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μνημόνιο, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Τους περιμάζεψε από το περιθώριο, τους έκανε ανθρώπους, τους έκανε υπουργούς και τον πουλάνε! Και δεν τον πουλάνε γιατί έχουν δίκιο, εάν είχαν δίκιο καλά του κάνουνε. Τον πουλάνε γιατί είναι τρελοί για δέσιμο και έχουν ο καθένας από μία ατζέντα ή μια ιδεοληψία στο κεφάλι.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ένας ΠΑΣΟΚος οικονομολόγος, που όταν απομακρύνθηκε από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησε τον αντιμνημονιακό αγώνα. Γνωστός για τις σχέσεις του με τον Τζορτζ Σόρος, που τις κατήγγειλε και ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα στη Βουλή, επί πέντε μήνες διαπραγματευόταν με δημιουργική ασάφεια. Τελικά, από ό,τι αποδείχτηκε, είχε κοινό σχέδιο με τον δόκτορα Σόιμπλε να προχωρήσουν σε διπλό νόμισμα, IOUs, και μετά στη δραχμή. Δεν είχε λαϊκή εντολή για αυτό.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επαναστάτης, επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας. Φέρεται να σχεδίαζε να καταλάβει το Νομισματοκοπείο και να πάρει τα 22 δισ. ευρώ που φυλάσσονται εκεί για να κόψει μετά δραχμές. Ο ίδιος διαψεύδει την έφοδο στο Νομισματοκοπείο αλλά όχι και ότι ήθελε να πάρει και τα 22 δισ. ευρώ. Δεν είχε λαϊκή εντολή για αυτό. Επίσης, αγνοούσε -ο μεγάλος επαναστάτης- ότι την επόμενη στιγμή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κήρυττε αυτά τα 22 δισ. πλαστά, όπως και όλα τα ευρώ των Ελλήνων, και θα μέναμε με σκουπίδια στα χέρια.

Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κόρη του Προέδρου του Συνασπισμού και για ένα φεγγάρι Προέδρου και του Παναθηναϊκού. Θεωρεί ότι είναι κάτι σαν συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα και σχολιαστής ενημερωτικής εκπομπής, όταν προεδρεύει στη Βουλή. Θέλει να γίνει Πρόεδρος στο κόμμα του μπαμπά της. Επαναστατική προϋπηρεσία όταν φώναζε “βοήθεια” έξω από τη ΕΡΤ.

Αυτοί οι απίθανοι τύποι θα ψηφίσουν όχι στην επιλογή του ελληνικού λαού να παραμείνει στο ευρώ, ισχυριζόμενοι ότι ψηφίζουν ΟΧΙ στο μνημόνιο. Στην πραγματικότητα όμως ψηφίζουν ΟΧΙ στον Αλέξη Τσίπρα. Άλλος για το Δαφνί;

Σχετικά άρθρα