Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελεσίγραφο Τσίπρα: Ή ψηφίζετε ή αύριο πέφτει η κυβέρνηση

Τελεσίγραφο Τσίπρα: Ή ψηφίζετε ή αύριο πέφτει η κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ,

Το… δικό του τελεσίγραφο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στους βουλευτές που απειλούν πως είτε θα καταψηφίσουν είτε θα ψηφίσουν «παρών» στο νομοσχέδιο της συμφωνίας, ανέφερε ότι αν απόψε (15/07/2015) δεν υπερψηφίσουν τη συμφωνία, την επόμενη ημέρα, δηλαδή αύριο, Πέμπτη (16/07/2015) δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός της χώρας.

Συναισθανόμενος απολύτως τα ζητήματα, τις κριτικές, τις αιτιάσεις, τους προβληματισμούς και τις διαφωνίες, όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους βουλευτές να διατηρηθεί η ενότητα της ΚΟ και του κόμματος, μπροστά σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ιστορικές στιγμές.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός περιέγραψε την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, καθώς επίσης και το πώς διαμορφώθηκαν τα διλήμματα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έδωσε τη «μάχη», όχι μόνο στις 17 ώρες της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, αλλά και όλους τους προηγούμενους μήνες στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι κατανοεί το συνειδησιακό πρόβλημα που μπορεί να έχει ο καθένας αυτές τις ώρες.

Σχετικά άρθρα