Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης μιλά για “εναλλακτική λύση” αλλά δεν μας λέει ποια είναι!

Ο Λαφαζάνης μιλά για “εναλλακτική λύση” αλλά δεν μας λέει ποια είναι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Μνημόνιο, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Να πάρουν πίσω τη συμφωνία «έστω και στο και πέντε», πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις στη Βουλή, καλεί την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης με δήλωσή του.

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» τη συμφωνία της Συνόδου, με την οποία όπως αναφέρει, «πάει να ακυρωθεί στην πράξη η λαϊκή εντολή και το περήφανο ‘ΟΧΙ’ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα».

«Οι λεγόμενοι εταίροι και πρώτα απ’ όλα το γερμανικό κατεστημένο, συμπεριφέρθηκαν απέναντι στη χώρα μας ως να είναι αποικία τους και ως στυγνοί εκβιαστές και ‘οικονομικοί δολοφόνοι’», σημειώνει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Όπως υποστηρίζει, η συμφωνία μπορεί να περάσει από τη Βουλή με τη συνδρομή των ψήφων της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, αλλά δεν θα περάσει στο λαό, ο οποίος θα την ακυρώσει στην πράξη με τους αγώνες του.

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει ακόμη «ψεύτικο και τρομοκρατικό» το δίλημμα των πιστωτών «συνθηκολόγηση ή καταστροφή» και τονίζει ότι «η Ελλάδα είχε και έχει εναλλακτική λύση απέναντι στη συμφωνία», που «δεν αξίζει να τη χρεωθούν ένα ριζοσπαστικό κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, και μία μαχόμενη κυβέρνηση, που υποσχέθηκε την κατάργηση των μνημονίων».

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν έχει καν σχέδιο για αυτή την “εναλλακτική” που συνεχώς αναφέρει. Η “εναλλακτική” του ποια είναι αλήθεια; Η Ρωσία που μας άδειασε; Ή το εθνικό νόμισμα σε συνθήκες άτακτης χρεοκοπίας, δηλαδή εθνικής καταστροφής;

Έλα Παναγιώτη Λαφαζάνη, έλα εάν τολμάς και πες στον ελληνικό λαό ποια είναι η εναλλακτική σου; Γιατί τσάμπα μαγκιές Παναγιώτη Λαφαζάνη εις βάρος του ελληνικού λαού δεν θα κάνεις! Τώρα να μας πεις το εναλλακτικό σου σχέδιο ποιο είναι! Αλλιώς είσαι ένας λαϊκιστής ιδεοληπτικός και τίποτα περισσότερο.

Σχετικά άρθρα