Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στηρίζει Τσίπρα ο Νίκος Νικολόπουλος

Στηρίζει Τσίπρα ο Νίκος Νικολόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μνημόνιο, Νίκος Νικολόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Τη στήριξή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, με άρθρο – παρέμβασή του.

«Είδαμε ότι κάποιοι πολύ συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης, όντως σχεδίαζαν την εκτέλεση της Ελλάδας, αδιαφορώντας προφανώς για την Ελλάδα, αλλά και για όσα κάτι τέτοιο θα σήμαινε για την Ευρώπη. Η διεθνής «συμμορία της δραχμής» είναι η ίδια συμμορία που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη. Εδώ και χρόνια τροχίζει τα νύχια της και ετοιμάζεται να κατασπαράξει την Ελλάδα και μετά, μία – μία τις άλλες χώρες.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από μία πρωτοφανή στα χρονικά, 16ωρη διαπραγμάτευση, ακύρωσε τα σχέδια του Σόϊμπλε και φέρνει μια οδυνηρή, σχεδόν ασήκωτη θα έλεγα, συμφωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής από την Αχαΐα, ο οποίος εκτίμησε ότι η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βγει πιο ισχυροποιημένη από την «πρωτοφανή και απίστευτα σκληρή δοκιμασία».

Κλείνοντας τόνισε ότι… «η επιβίωση της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα ανακουφίσει τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό και από το αν καταφέρει να αποκόψει την εγχώρια διαπλοκή από την ευρωτροφοδοσία των θεσμών».

Σχετικά άρθρα