Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν.Δ.: Επώδυνη συμφωνία για αποφυγή της απόλυτης καταστροφής

Ν.Δ.: Επώδυνη συμφωνία για αποφυγή της απόλυτης καταστροφής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία,

Επιλέχτηκε μία επώδυνη συμφωνία πολύ χειρότερη από ό,τι έχει υπάρξει έως σήμερα για να αποφευχθεί η απόλυτη καταστροφή εκτίμησε σε μία πρώτη αποτίμηση της διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες και της συμφωνίας το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση υπό την προεδρία του Ευάγγελου Μειμαράκη.

Αμέσως μετά ως συμπεράσματα από τη συνεδρίαση ανακοινώθηκαν τα εξής: «Το τι συνέβη τον τελευταίο εξάμηνο και τι ευθύνες υπάρχουν το γνωρίζουν πλέον όλοι. Τώρα προτεραιότητα ειναι να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του τραπεζικού συστήματος, να αρχίσει να αποκαθίσταται η αξιοπιστία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα. Γιατι όλα αυτά υπονομεύτηκαν το τελευατίο εξάμηνο» σημειώνεται.

«Είναι η ώρα να αρχίσουμε να επουλώνουμε τις πληγές και να διορθώνουμε τις ζημιές. Η ΝΔ ως βασικός πυλώνας του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας, ως δύναμη αλήθειας, σταθερότητας και προοπτικής, συνέβαλε αποφασιστικά με τη στάση της στην προσπάθεια παραμονής της χώρας στην Ευρώπη και το σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης γιατί είναι ο μοναδικός δρόμος για τη χώρα και τον ελληνικό λαό» αναφέρεται.

Σύντομα, πριν ερθεί η συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή, θα συνεδριάσει και η ΚΟ του κόμματος.

Σχετικά άρθρα