Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου και στο φόντο οι ΚΟ

Κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου και στο φόντο οι ΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή των Ελλήνων, Βρυξέλλες, Πάνος Καμμένος, Σύνοδος Κορυφής, ΣΥΡΙΖΑ,

Επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες , ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας .

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Τσίπρας, θα έχει συνάντηση με τον κυβερνητικό του εταίρο υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις κρίσιμες διαβουλεύσεις και για το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Ο πρωθυπουργός καλείται να φέρει στη Βουλή πολύ σκληρά μέτρα ενώ καλείται να έρθει αντιμέτωπος με τους «αντάρτες» την Ολομέλειας της Βουλής.

Αύριο στις 08:00 το πρωί συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με δύο κρίσιμα θέματα προς συζήτηση. Το πρώτο είναι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής και το δεύτερο η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της μετά τη διαφοροποίηση 32 βουλευτών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση θα είναι κλειστή ενώ αναμένεται να διευκρινιστεί η στάση των βουλευτών, κυρίως της Αριστερής Πλατφόρμας, αν, δηλαδή, προτίθενται να επαναλάβουν το «παρών» ή να επιλέξουν το «όχι» ή και να απουσιάσουν ή αν θα επιλέξουν να αλλάξουν την ψήφο τους.

Παράλληλα το πρωί συνεδριάζουν οι κοινοβουλεθτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για την επικύρωση της συμφωνίας, πριν αυτή έρθει στη Βουλή. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση που θα τηρήσουν οι βουλετές του Αλέξη Τσίπρα που έχουν εκφράσει διαφωνίες για τη συμφωνία, προερχόμενοι κυερίως από την Αριστερή Πλατφόρμα

Σχετικά άρθρα