Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανικός εμφύλιος Σνάιντερ – Σόιμπλε για την Ελλάδα

Γερμανικός εμφύλιος  Σνάιντερ – Σόιμπλε για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Grexit, SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Μνημόνιο, Σοσιαλδημοκράτες, Σοσιαλιστές,

Εμφύλιο πόλεμο στους κόλπους της γερμανικής κυβέρνησης η στάση του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα.

Ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), Κάρστεν Σνάιντερ, ήταν σήμερα Σάββατο ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε ήταν , με αφορμή το δημοσίευμα της FAZ, που έκανε λόγο για Grexit.

«Υπερβολικά πολλοί νομικοί και υπερβολικά λίγοι οικονομολόγοι στο ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών. Τραγικό να “πατάς το πόδι κάτω και να θέλεις να έχεις πάντα δίκιο”» έγραψε ο Σνάιντερ στον λογαριασμό του στο Twitter, σχολιάζοντας τα περί διαρροής εγγράφου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στο οποίο γινόταν λόγος για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

«Ένα προσωρινό Grexit δεν αποτελεί σοβαρή πρόταση, είναι απειλή για την υπόλοιπη Ευρωζώνη», συμπλήρωσε ο Σνάιντερ, ενώ λίγο νωρίτερα είχε γράψει: «Θα υπάρξει συμφωνία εντός ευρώ. Προφανώς το ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών να αντισταθμίσει τον ρόλο του στο περιθώριο».

Σχετικά άρθρα