Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Κωνσταντοπούλου είχε κλειδωθεί 3 ώρες στο γραφείο της

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Κωνσταντοπούλου είχε κλειδωθεί 3 ώρες στο γραφείο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ,

Στη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου την Παρασκευή αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, το πρωί του Σαββάτου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ήταν κλεισμένη για 3 ώρες στο γραφείο της” με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να έχει έτοιμη την ομιλία του και να την περιμένει!

Κληθείς να σχολιάσει μια πιθανή παραίτηση της προέδρου της βουλής, δήλωσε: “Πλάκα κάνετε; Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι της Βουλής αν γίνει αυτό!”.

Απαντώντας στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση τόνισε πως: “Η Νέα Δημοκρατία δεν θα θέσει θέμα δεδηλωμένης”, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή την στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι η επίτευξη συμφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα της ομιλίας της κ. Κωνσταντοπούλου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απουσίαζε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Μάλιστα υπήρξαν διαμαρτυρίες τόσο πριν ξεκινήσει όσο και όταν ολοκλήρωσε την ομιλία της. Αρχικά ο κ. Βαρβιτσιώτης διαμαρτυρήθηκε ισχυριζόμενος πως δίνεται προτεραιότητα στην Πρόεδρο της Βουλής ενώ θα έπρεπε να μιλήσουν εισηγητές και ειδικοί αγορητές.

Επίσης αφότου ολοκλήρωσε την παρέμβαση της ο κ. Βενιζέλου υποστήριξε πως «η κυρία Κωνσταντοπούλου προσέβαλε τον συνταγματικό και εθνικό πατριωτισμό των κομμάτων της Βουλής, τόσο της συμπολίτευσης, όσο και της αντιπολίτευσης. Η κα. Κωνσταντοπούλου είχε την ψευδαίσθηση ότι συνομιλεί με την Ιστορία. Παραλήρημα εναντίον της δημοκρατίας κ του κοινοβουλευτισμού».

Σχετικά άρθρα