Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά την συμφωνία

Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά την συμφωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή των Ελλήνων, Μνημόνιο, Πάνος Καμμένος,

Με βαριά καρδιά ψηφίζουμε την συμφωνία, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε μια ομιλία με δραματικούς τόνους υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , λέγοντας ότι έδωσε έναν τιτάνιο και άνισο αγώνα, ενώ αιτιολογώντας την απόφαση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας, είπε «Ναι για να μην αιματοκυλιστεί ο τόπος».

Ο κ. Καμμένος, είπε πως αν και αυτή η συμφωνία είναι αντισυνταγματική θα την ψηφίσει διότι το μόνο που φοβάται δεν είναι το Grexit αλλά ο εμφύλιος πόλεμος και ο εθνικός διχασμός!

Ντρέπομαι που το κείμενο είναι στα αγγλικά ανέφερε ο υπουργός Άμυνας και συμπλήρωσε «Αν ψηφίζαμε με μόνο γνώμονα τη συνείδησή μας, θα ακουγόταν το μεγάλο όχι του λαού».

Στη συνέχεια και σε δραματικούς πλέον τόνους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, πρόσθεσε:

«Το συγκεκριμένο κείμενο έχει διατάξεις που αντιτίθενται στο Σύνταγμα καλούμαστε να ψηφίσουμε αντισυνταγματικές διατάξεις οι οποίες αλλιώς συμφωνήθηκαν και αλλιώς σήμερα έρχονται. Λευκή επιταγή δεν παίρνει κανένας.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί συνθηκολόγηση. Η συνθηκολόγηση είναι ηπιότερη από την παράδοση. Δεν φοβάμαι το Grexit, ούτε τις άλλες απειλές που εκστομίζουν. Ένα μόνο πράγμα φοβάμαι: Τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο.

Ο Ελληνικός λαός δεν είναι έτοιμος αυτό να το διαχειριστή. Αν το πίστευα θα το ψήφιζα να φύγουμε από το ευρώ. Τα μέτρα είναι σκληρά και πλήττουν την κοινωνία. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν είναι να φέρουν την ρύθμιση του χρέους. Ένας άλλος τρόπος είναι το αναπτυξιακό πακέτο».

Σχετικά άρθρα