Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ζωή έχει κλειστεί στο γραφείο της και επιμένει να ξεκινήσει η ολομέλεια τα μεσάνυχτα

Η Ζωή έχει κλειστεί στο γραφείο της και επιμένει να ξεκινήσει η ολομέλεια τα μεσάνυχτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μνημόνιο, Πρόεδρος της Βουλής,

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει κλειστεί στο γραφείο της και αρνείται την έκδοση ημερήσιας διάταξης της Ολομέλειας προκειμένου να ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση που θα καθορίσει εάν η κυβέρνηση έχει την εξουσιοδότηση με ευρύτατη στήριξη προκειμένου να αποφύγει την ρήξη και να φέρει συμφωνία.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένει ότι η συνεδρίαση στη Βουλή πρέπει να ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ, μια ώρα μετά τη λήξη της συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος της Βουλής επιθυμεί να τηρηθούν έστω οι βασικές αρχές του Κανονισμού της Βουλής και οι δύο συνεδριάσεις -Επιτροπής και Ολομέλειας- να μην γίνουν την ίδια ημέρα (ημερολογιακά).

Υπό αυτά τα δεδομένα, αναφέρουν ότι η πρόεδρος προσανατολίζεται να ορίσει ως ώρα έναρξης της συνεδρίασης την 00:01, ώστε στα πρακτικά να καταγραφεί ως διαφορετική ημέρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκάλεσε διάσκεψη προέδρων της Βουλής στις 22.15, για να αποφασίσουν πότε θα εισαχθεί στην Ολομέλεια το κρίσιμο νομοσχέδιο.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Βουλής, προκειμένου να καθοριστεί ο προγραμματισμός.

Σχετικά άρθρα