ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νικολόπουλος: Τα σκ… βρωμάνε το ίδιο, είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά

Νικολόπουλος: Τα σκ… βρωμάνε το ίδιο, είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πρόθεσή του να στηρίξει τη συμφωνία, εξέφρασε ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι είναι «κλασικός νεοδημοκράτης» και ότι «δεν ξέχασε ποτέ τη Νέα Δημοκρατία».

«Υπάρχει έντονος προβληματισμός. Εγώ έχω ζυγίσει τα πράγματα. Μέσα μου προφανώς έχω πάρει μια κατεύθυνση, προσωπικά, σαν πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και σαν ένας κλασικός νεοδημοκράτης, για να βγάλουμε και τις ταμπέλες και να καταλαβαίνει ο κόσμος τι λέμε εδώ. Δεν την ξέχασα ποτέ τη ΝΔ… Εγώ είμαι η κανονική ΝΔ. Οι άλλοι είναι ιμιτασιόν του Αντώνη. Πρέπει να συσκεφθώ με τα όργανα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους συνεργάτες μου και θα τους πω τη γνώμη μου, όπως τη λέω και σε σας», δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM.

«Η εισήγησή μου ναι, αυτή θα είναι (να ψηφίσουμε τη συμφωνία) και έχω εισπράξει και αρνήσεις. Θέλετε και λίγο να γελάσουμε τώρα… (που μου λέτε να διασπαστεί το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα), επειδή τυχαίνει η δική μου ψήφος τώρα να είναι κρίσιμη, γιατί 25 χρόνια είμαι βουλευτής. Δεν χρειάζεται να πω αυτή την απάντηση τώρα, γιατί τότε δεν υπάρχει λόγος να συνέλθουν τα όργανα του Κόμματος».

«Εγώ είμαι ο Νίκος Νικολόπουλος που επί 25 χρόνια ήμουν βουλευτής της ΝΔ και εσείς είστε απέναντί μας, είστε με εκείνους… Αυτές είναι οι ερωτήσεις σας; Θα μου λέγατε “ποια είναι τα καλά”; Θα μου λέγατε “ξέρεις, Νίκο, πόσα σκ… έχει αυτή η συμφωνία”; Και θα σου έλεγα “μυρίζουν όλα από μακριά”. Είναι δυνατόν; Είτε στα αγγλικά είναι είτε στα ελληνικά, τα σκ… βρωμάνε το ίδιο», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα