Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσακαλώτος απέναντι στη Ζωή: “Πρέπει να ψηφίσουμε σήμερα”

Ο Τσακαλώτος απέναντι στη Ζωή: “Πρέπει να ψηφίσουμε σήμερα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βουλή των Ελλήνων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μνημόνιο, Πρόεδρος της Βουλής,

Κάθετος απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός Οικονομικών έκανε ξεκάθαρο ότι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές πρέπει να ψηφιστεί την Παρασκευή στη Βουλή και όχι το Σάββατο, όπως το μεθόδευσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μην αντιλαμβανόμενη, προφανώς, ότι βάζει ωρολογιακή βόμβα στη χώρα.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενή μας ανάρτηση, η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή, της πρότασης της ελληνικής κυβέρνησης στους δανειστές, μετατέθηκε ουσιαστικά για το Σάββατο μετά από αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να περάσει το σχέδιο νόμου από τρεις επιτροπές την Παρασκευή.

Η ενέργεια αυτή της Ζωής Κωνσταντοπούλου οδηγεί τη διαδικασία συζήτησης στην Ολομέλεια να ξεκινήσει το Σάββατο νωρίς το πρωί και φτάσει οριακά στην φάση της ψήφισης με την έναρξη του Eurogroup. Υπενθυμίζεται ότι είναι απαίτηση των εταίρων μας να έχει την έγκριση του κοινοβουλίου το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου ανεξάρτητα με την τελική μορφή που θα αποκτήσει και θα σταλεί και πάλι στην Αθήνα.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά από την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «πρέπει να έχουμε την εξουσιοδότηση όσο το δυνατόν νωρίτερα σήμερα το βράδυ», προκαλώντας νέα σύγχυση σχετικά την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη Βουλή, αλλά φανερώνοντας και την ευθεία δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου προς την Πρόεδρο της Βουλής, η οποία φέρεται ανεξέλεγκτα και εκτός κυβερνητικής γραμμής.

Ο κ. Τσακαλώτος συμπλήρωσε πως «Όλα πρέπει να τελειώσουν απόψε το βράδυ, και η Ολομέλεια πρέπει να έχει ψηφίσει σήμερα».

Διαβάστε σχετικές προηγούμενες αναρτήσεις:
1. Η Ζωή στέλνει την πρόταση για ψήφιση το Σάββατο – Παίζει με ωρολογιακή βόμβα
2. Λαφαζάνης και Ζωή παίζουν με τα νεύρα του Τσίπρα – Δάκρυσε ο πρωθυπουργός!
3. Ντάισελμπλουμ: Το Σάββατο πρέπει να αποφασίσει το Eurogroup για την Ελλάδα

Σχετικά άρθρα