Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύσκεψη των “θεσμών” συγκαλεί για τη Δευτέρα ο Γιούνκερ

Σύσκεψη των “θεσμών” συγκαλεί για τη Δευτέρα ο Γιούνκερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερούν Ντάισελμπλουμ, Δημοψήφισμα, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάριο Ντράγκι, Ντόναλντ Τουσκ,

Η Κομισιόν λαμβάνει υπ’ όψιν και σέβεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, δήλωσε απόψε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Γιούνκερ συμμετέχει ενεργά στις καταιγιστικές πλέον εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα, μίλησε το Σάββατο με τους περισσότερους από τους ηγέτες της Ευρωζώνης και σήμερα Κυριακή θα μιλήσει με τους υπόλοιπους.

Την Δευτέρα το πρωί όπως αναφέρει στη δήλωσή του θα έχει τηλεδιάσκεψη με θεσμικούς παράγοντες της Ευρωζώνης, όπως τον πρόεδρο της Συνόδου Κορυφής Ντόναλντ Τουσκ ,τον πρόεδρο του Εurogroup Γερούν Ντέϊσελμπλουμ και τον Πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Την Τρίτη το πρώι ο κ. Γιούνκερ θα μιλήσει στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, δηλαδή λίγες ώρες πριν από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα, που θα ξεκινήσει στις 18:00 τοπική ώρα στις Βρυξέλλες.

Σχετικά άρθρα