Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μικρότητα Σουλτς – Λειτουργεί ως εκπρόσωπος του Σόιμπλε

Μικρότητα Σουλτς – Λειτουργεί ως εκπρόσωπος του Σόιμπλε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάρτιν Σουλτς,

Σε μια ακόμη δήλωση που αποδεικνύει την μικρότητα του πολιτικού του αναστήματος προχώρησε ο “σοσιαλιστής” Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γερμανός πολιτικός Μάρτιν Σουλτς.

Προφανώς χωρίς την έγκριση του Ευρωκοινοβουλίου κατηγόρησε τον ελληνικό λαό για την απόφαση του πήρε στο δημοψήφισμα και για μια ακόμη φορά μίλησε ως εκπρόσωπος του Σόιμπλε ή όπως αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές ως γερμανός πολιτικός και όχι ως Ευρωπαίος και μάλιστα Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Ο Μάρτιν Σουλτς προσέβαλε τον ελληνικό λαό δηλώνοντας ότι έχει ανάγκη ελεημοσύνης και μίλησε για ανθρωπιστικό πρόγραμμα για την Ελλάδα, προκειμένου να μην πληρώσουν οι φτωχοί το τίμημα του πολιτικού φανατισμού της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κ. Σουλτς ανέφερε ακόμη ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πήρε μια εντολή η οποία τον ενισχύει στην Ελλάδα, αλλά του βάζει μεγαλύτερα δεσμά στην Ευρώπη.

Όπως είπε αν δεν υπάρξουν άμεσα σοβαρές προτάσεις από την Ελλάδα, θα έρθουμε αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Σουλτς, η Ελλάδα πρέπει να φέρει τώρα προτάσεις για να πείσει τα 18 άλλα κράτη της Ευρωζώνης τα οποία, όπως τόνισε δεν απασχολεί και τόσο τι είπαν οι Έλληνες, δείχνοντας ότι απέχει από το ευρωπαϊκό πνεύμα και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικά άρθρα