Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδη Κράτσα: “Κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας”

Ρόδη Κράτσα: “Κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ρόδη Κράτσα,

“Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και μαζί μ’ αυτήν η ασφάλεια, οι αξίες και τα κεκτημένα του λαού μας κινδυνεύουν”, αναφέρει σε δήλωσή της η Προέδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ρόδη Κράτσα.

“Συνέπεια αυτών των πολιτικών εξελίξεων είναι ν’ απειλείται το όνειρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για μια Ελλάδα δημιουργική, αναπτυσσόμενη και ασφαλή μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.

Αρχή και θέση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ότι μόνο μία Ελλάδα ευρωπαϊκή μπορεί να ισχυροποιήσει τη θέση της στην ευαίσθητη γειτονιά της και ν’ αξιοποιήσει τις ευκαιρίες στο συνεχώς εξελισσόμενο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο περιβάλλον.

Σήμερα, καλούνται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να μείνουν ενωμένοι σ’ αυτό το όραμα και στόχο, να καταδικάσουν και ν’ αποτρέψουν τα παραπλανητικά μηνύματα και διλήμματα και να δώσουν το «παρών» μ’ ένα συντριπτικό ΝΑΙ στην Ενωμένη Ευρώπη.

NΑΙ στο κοινό μας νόμισμα, το Ευρώ.

Τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με γνώμονα την αλήθεια και το συμφέρον του ελληνικού λαού, μακριά από διχασμούς και ιδεοληψίες.

Είναι ο μόνος δρόμος για να ξεφύγει η Ελλάδα από τη δίνη της σημερινής κατάστασης και να επανέλθει στην πορεία της ελπίδας κα της προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον.

Το αξίζει η πατρίδα μας. Θα τα καταφέρουμε”, καταλήγει η δήλωση της κ. Κράτσα.

Σχετικά άρθρα