Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συσπείρωσε τη ΝΔ ο Καραμανλής – Τα σενάρια της επιστροφής του

Συσπείρωσε τη ΝΔ ο Καραμανλής – Τα σενάρια της επιστροφής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

Μετά από παρατεταμένη σιωπή, και σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, «έσπασε» την σιωπή του, προτρέποντας τους πολίτες να ψηφίσουν «Ναι», στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Μέχρι και την στιγμή που βγήκε ο κ. Καραμανλής, η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε ηγέτης για να εκπροσωπήσει τον ορθό δρόμο.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, η ιστοσελίδα, είχε εγκαίρως επισημάνει ότι το μεγάλο πρόβλημα του Κινήματος για το «Ναι», είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν εκπροσωπούνται από μια ισχυρή πολιτική προσωπικότητα. Σε αντίθεση με το «όχι» που είχε δυναμική παρουσία και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Η δήλωση Καραμανλή, είναι αλήθεια ότι έχει επηρεάσει από χθες σε σημαντικό βαθμό τους δημοσκοπικούς δείκτες και αυτό άρχισε να αποτυπώνεται στα στοιχεία των υπό διενέργεια σφυγμομετρήσεων.

Η εκτίμηση που υπήρχε στην συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς, ότι: «μόνο ο Καραμανλής μπορεί να μαζέψει ξανά το μαγαζί», επιβεβαιώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο. Από την Δευτέρα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός, αποτελεί μια δυνατή εφεδρεία, τόσο για την ηγεσία της κεντροδεξιάς, όσο και στην περίπτωση της δημιουργίας ενός πιο οικουμενικού σχήματος. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν έχει φιλοδοξίες, υπάρχουν εκατοντάδες στελέχη ανά την Επικράτεια, που εκτιμούν ότι: «δεν αργήσει η ώρα της επιστροφής Καραμανλή».

Στο εσωτερικό της Ν.Δ., από χθες, επικρατεί αισιοδοξία για το μέλλον της Παράταξης, αφού μετά από χρόνια, επανήλθε η προσδοκία της πολιτικής κυριαρχίας. Οι μόνοι που δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα, είναι ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του, που πλέον αντιμετωπίζουν ως εν δυνάμει αντίπαλο τον Κώστα Καραμανλή.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα