Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέλη Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Διχάζει το λαό και αφανίζει την οικονομία

Βέλη Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Διχάζει το λαό και αφανίζει την οικονομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αναδιάρθρωση Χρέους, Δημοψήφισμα, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Εάν ο πρωθυπουργός δεν έχει τη δύναμη να πει την αλήθεια, έχει τουλάχιστον καθήκον να σιωπά, επεσήμανε σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, στο μήνυμά του προς τους πολίτες, ο κ. Τσίπρας ψεύδεται δημόσια σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, σχετικά με το περιεχόμενο της πρόσφατης έκθεσης του ΔΝΤ.

«Η έκθεση του ΔΝΤ», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, «λέει συγκεκριμένα ότι το χρέος ήταν βιώσιμο μέχρι το καλοκαίρι του 2014, ότι αν οι συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις συνεχίζονταν το χρέος θα παρέμενε βιώσιμο και ότι η αλλαγή πολιτικής -εφόσον συνεχιστεί- θα οδηγήσει στην ανάγκη κουρέματος του χρέους».

«Μοιραίος και άβουλος ο απελπισμένος πρωθυπουργός οδηγεί τον Ελληνικό λαό σε διχασμό και την οικονομία σε αφανισμό, επιχαίροντας που με τις πολιτικές του, το Ελληνικό χρέος καθίσταται μη βιώσιμο. Ναι στην Ελλάδα της Ευρώπης», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα