Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φίλης σε Κυριάκο: Μόνο ο Σόιμπλε θα μιλούσε με μεγαλύτερο κυνισμό (βίντεο)

Φίλης σε Κυριάκο: Μόνο ο Σόιμπλε θα μιλούσε με μεγαλύτερο κυνισμό (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Φίλης, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζες,

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA, με αφορμή την επιβολή ελέγχου κίνησης κεφαλαίων στις τράπεζες.

Ο κ. Φίλης, αναφερόμενος τόσο στην απόρριψη της παράτασης του προγράμματος από το Eurogroup, όσο και στην άρνηση του μάριο Ντράγκι να τονώσει εκ νέου τη ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες, τόνισε ότι γίνονται «προκειμένου να εκβιαστεί η άποψη των ελλήνων πολιτών και να φοβηθούν οι έλληνες πολίτες». Ο ίδιος έκανε λόγο για «επίθεση στο εσωτερικό της κοινωνίας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πλευρά του τόνισε ότι «η προθεσμία της 30ης Ιουνίου αιτήθηκε από εσάς. Γνωρίζατε πάρα πολύ καλά ότι η χώρα βρισκόταν στον αέρα. Γνωρίζατε πάρα πολύ καλά ότι την 1η Ιουλίου το τραπεζικό σύστημα βρισκόταν στον αέρα. Γνωρίζατε πάρα πολύ καλά ότι εάν οδηγούσατε τη χώρα σε δημοψήφισμα θα πηγαίναμε σε κλειστές τράπεζες. Οι κλειστές τράπεζες έχουν την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα», κάνοντας παράλληλα λόγο για τεράστια ζημιά στην οικονομία.

«Χάσατε πλήρως τον έλεγχο της κατάστασης Παίζετε την Ελλάδα στα ζάρια, με μάρκες το μέλλον των παιδιών μας. Δεν σας βγήκε ο τζόγος», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης απαντώντας στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι «μόνο ο κ. Σόιμπλε θα μιλούσε με μεγαλύτερο κυνισμό», κάνοντας λόγο για «ωμή παρέμβαση του ξένου παράγοντα».

Σχετικά άρθρα