Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρέμβαση Ομπάμα με συνομιλία με τη Μέρκελ για την Ελλάδα

Παρέμβαση Ομπάμα με συνομιλία με τη Μέρκελ για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Δημοψήφισμα, Λευκός Οίκος, Μπάρακ Ομπάμα,

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το διεθνές πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνουν κινήσεις και προσπάθειες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις και να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

«Ο πρόεδρος μίλησε σήμερα με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι ήταν εξαιρετικά σημαντικό να γίνει κάθε προσπάθεια σε μια κατεύθυνση που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και να έχει ανάπτυξη μέσα στην Ευρωζώνη. Οι ηγέτες επιβεβαίωσαν ότι τα επιτελεία των οικονομικών τους παρακολουθούν προσεκτικά την κατάσταση και θα παραμείνουν σε στενή επαφή. Ο Πρόεδρος επίσης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Καγκελάριο για την απώλεια γερμανών πολιτών, στην τραγική επίθεση της Παρασκευής στην Τυνησία».

Σχετικά άρθρα