Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παυλόπουλος – Σαμαράς υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας

Παυλόπουλος – Σαμαράς υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημοψήφισμα, Ευρωζώνη, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,

Υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας τάχθηκαν στις on camera δηλώσεις τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη συνάντηση τους που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Προεδρικό Μέγαρο και ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00 μετά το μεσημέρι.

«Στην τελευταία μας συνάντηση είχα την ευκαιρία να σας επαναλάβω την κόκκινη γραμμή μας που είναι η υπεράσπιση της θέσεως της χώρας μας στην καρδιά της Ευρώπης», είπε προς τον κ. Παυλόπουλο ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε:

«Γνωρίζω ότι συμφωνείτε με τη θέση αυτή. Η υπεράσπιση αυτής της θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη, και η θέση αυτή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Ήθελα για αυτό το λόγο να σας δω σήμερα και επ’ αυτού να μιλήσουμε».

«Από τη μια πλευρά η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάραχτη» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τονίζοντας ότι «αυτό δεν μπορεί παρά να γίνει μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων. Ετούτη την ώρα είναι περισσότερο παρά ποτέ αναγκαίο».

«Την άλλη Κυριακή ο λαός μας θα αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι στις κρίσιμες ώρες δείχνει τη μεγαλύτερη ωριμότητα» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα