Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουρουμπλής: Είναι μία συμφωνία που δεν μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός

Κουρουμπλής: Είναι μία συμφωνία που δεν μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημοψήφισμα, Παναγιώτης Κουρουμπλής,

Για μια συμφωνία που δεν μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός, έκανε λόγο σήμερα ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο πρωινό του ΣΚΑΙ. «Ο ελληνικός λαός μας ζήτησε να διαπραγματευτούμε. Το δημοψήφισμα είναι ένα είδος διαπραγμάτευσης», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας ότι «αυτά τα μέτρα που με τελεσίγραφο μας απαιτούν, δεν μπορεί να τα δεχτεί κανείς. Αυτά τα μέτρα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν θα έπλητταν τους πολιτικούς, θα έπλητταν τον ελληνικό λαό».

«Οι στιγμές ήταν δύσκολες για όλους μας. Το κλίμα δεν ήταν καλό. Κουβαλάμε ιστορικές ευθύνες στις πλάτες μας. Έχουμε ευθύνες για τον τόπο και την κοινωνία. Ο πρωθυπουργός μας μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι ηγέτες συμπεριφέρθηκαν απέναντι στην Ελλάδα. Λειτούργησε με ψυχραιμία. Αλλά την επόμενη ημέρα ήρθαν τα πάνω – κάτω. Το πιο εύκολο για τον Τσίπρα θα ήταν να δεχτεί το πρόγραμμα. Ας διαβάσει ο ελληνικός λαός το κείμενο και ας μας κρίνει στη συνέχεια…», τόνισε ο κύριος Κουρουμπλής ότι ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες.

«Την Ελλάδα δεν μπορεί να τη βγάλει κανείς από το ευρώ. Η Ευρώπη χτίστηκε για να μη βγει κανείς από το ευρώ. Αλλά όχι να δουλεύουν τα παιδιά μας για 200 ευρώ», κατέληξε ο κύριος Κουρουμπλής.

Σχετικά άρθρα