Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποχωρεί από τη Νέα Δημοκρατία ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Αποχωρεί από τη Νέα Δημοκρατία ο Βασίλης Μιχαλολιάκος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Μιχαλολιάκος, Νέα Δημοκρατία,

Στις 31 Μαρτίου αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια ομιλίας στον Οργανισμο Λιμένος Πειραιά, όπου θα κάνει τον απολογισμό του και θα ανακοινώσει επισήμως την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, με αυτό τον τρόπο ο δήμαρχος θα κάνει πρώτος την αρχή ώστε όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του να παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες και να κατέλθουν ως ανεξάρτητοι τόσο ως προς την ουσία όσο και ως προς το τυπικό της υπόθεσης.

Άλλωστε, η παράδοση της κομματικής ταυτότητας θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου παλιοί και νέοι να συμμετέχουν στην παράταξη «Μας ενώνει ο Πειραιάς».

Συνομιλητές του δημάρχου Πειραιά όταν του τίθεται το ερώτημα, πώς είναι δυνατόν ο δήμαρχος που είναι από τα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ να παραδώσει την κομματική του ταυτότητα, τονίζουν αφενός ότι «ούτως ή άλλως είναι εδώ και χρόνια ανενεργός» και αφετέρου ότι «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αυτοδιοίκηση και η πόλη του, ο Πειραιάς».

Σχετικά άρθρα